Tabăra ”DAS-Direct Access to Students”, la Universitatea Tehnică „Gheorghe Asachi” din Iaşi

Pe 18 aprilie 2022 a început tabăra nr 7 ” DAS-Direct Access to Students”, promovată la Universitatea Tehnică „Gheorghe Asachi” din Iaşi, pentru elevii și profesorii Colegiului Politehnic din Bălți, coordonați cu multă implicare de D-na Director adjunct Stela Stah.

Acestia au participat cu mult entuziasm la prima acțiune, aceea de prezentare a facultăților universității de către Dl. prorector Neculai Eugen Seghedin și de vizită a campusului universitar „Tudor Vladimirescu”, însoțiți fiind de către Dl director Budeanu Bogdan.

S-a deschis curiozitatea pentru cunoașterea îndeaproape a domeniilor inginerești, în cadrul workshopurilor tematice, la care vor participa în aceste două zile.

Cazarea și activitățile interculturale sunt asigurate de partenerul nostru, Asociatia Cris, prin d-na Laura Limbau, iar proiectul este coordonat de către Business Consulting Institute din Chișinău, prin dl. Liviu Andriuta.

Si din nou vizita de lucru in cadrul proiectului Direct Acess to Students – DAS, 2SOFT 1.1/112! Pe data 19 aprilie 2022 elevii și profesorii Colegiului Politehnic din Bălți au vizitat facultatea IEEIA. Veseli, curiosi, dornici de lucruri noi!

Pe data de 20 aprilie 2022 au fost promovate workshopuri la textile! Pentru elevii Colegiului Politehnic din Bălți, în cadrul proiectului DAS-Direct Access to Students! 2SOFT 1.1/112. „Textilele de la Pământ la Lună!”

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux