Târgul de Cariere în Inginerie și Tehnologie

La această activitate au participat companii naționale și internaționale din țară care au prezentat ofertele de joburi pentru absolvenți.

La Târgul de Cariere au participat 80 elevi și cadre didactice ai Colegiului Politehnic

Elevii au beneficiat de excursie la Facultatea Inginerie Mecanică și Transporturi, cu vizitarea laboratoarelor, la Facultatea Calculatoare, Informatică și Microelectronică, Departamentul Inginerie Biomedicală și Microelectronică, precum și la biroul de proiectare Draexlmaier DSM

În cadrul evenimentului, a fost organizat un concurs de lipire manuală cu suportul companiei Steinel Electronic, și sponsorilor Moldova Electronics Forum și un concurs de întrebări. La concurs au participat și elevii Colegiului, care au primit cadouri și premii.

Evenimentul este organizat de către Universitatea Tehnica a Moldovei (UTM), Organizația pentru Dezvoltarea Întreprinderilor Mici și Mijlocii (ODIMM) și Agenția de Investiții, sub patronajul Ministerul Economiei, cu suportul Proiectului de Consiliere a Guvernului R. Moldova în politici economice, implementat de Agenția de Cooperare Germană (GIZ), cu sprijinul financiar al Ministerului German pentru cooperare economică și dezvoltare (BMZ) și Agenția Elvețiană pentru Dezvoltare și Cooperare (SDC). Evenimentul este susținut financiar și de către companiile private Steinel Electronic, Întreprinderea tehnico-științifică „Informbusiness”, ACI Partners, Magnetec Components, MOD Engineering, SafeLogic, HR-Consulting, Orange Systems, Purcari și Sandra.

Partenerii evenimentului, Moldova Electronics Forum, ISEF, Târgului de Cariere sunt Tekwill, OstAuschus der Deutschen Wirtschaft, in4ma Market Research and Analyses, IPC Asociația Globală pentru Industria de Electronică, AHK Camera de Comerț și Industrie Româno-Germană.

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux